checkclipboardfFill 1google-plusinstagramPage 1ShapeShapePage 1youtube

Studio Emma

inrichten casco kantoorgebouw voor Studio Emma

Realisatie van een inspirerende offline omgeving voor een bedrijf met online focus.

Categorie kantoor
Beschrijving inrichten casco kantoorgebouw voor Studio Emma
Locatie Ten Briele, Brugge
Bouwheer Studio Emma bvba
Ontwerp 2014
Uitvoering 2015

Het nieuwe kantoor is opgebouwd omheen een open landschapskantoor waarop de verschillende andere functies geënt zijn.

Aan de volledig glazen voorgevel van het gebouw, is de client-zone ingeplant met de ontvangstbalie, een wachtruimte en 3 vergaderzalen. De beide korte zijden van het open centrum zijn geflankeerd door enerzijds een ‘loungeruimte’ met bar en kitchenette en anderzijds door de meer functionele ruimtes als refter, sanitair en berging.

Het centrale open landschapskantoor is heel functioneel ingericht met grote aandacht voor de akoestische prestaties. Door de halfhoge ramen in de achtergevel en de glazen scheidingswanden van de vergaderzalen, is het een zeer aangename lichtrijke werkruimte.