checkclipboardfFill 1google-plusinstagramPage 1ShapeShapePage 1youtube

Oud Administratief Centrum

reconversie van een historisch kantoorgebouw

Herbestemming en verdichtingsproject in de rand van Brugge.

Categorie woonontwikkeling
Beschrijving functiewijziging en renovatie van een oud administratief centrum (7 woonentiteiten) en bouw van 4 nieuwe eengezinswoningen
Locatie Generaal Lemanlaan, Assebroek Brugge
Bouwheer RAS Building bvba – B.Z.-Invest bvba
Ontwerp 2017
Uitvoering 2018 - 2019

Het voormalige administratieve centrum van Assebroek is een statig landhuis daterend van de 19e eeuw. Het pand werd met het nodige respect voor de aanwezige erfgoedelementen verbouwd tot hedendaagse kwalitatieve en unieke woongelegenheden. 

Naast het voormalige administratieve centrum worden 4 nieuwe woningen gerealiseerd waar op de gelijkvloerse verdieping plaats is voor een praktijkruimte of een extra slaapkamer. Op dit niveau zijn ook overdekte parkeerplaatsen/garages voorzien. De leefruimtes bevinden zich op de eerste verdieping en zijn rechtstreeks gelinkt aan een grote buitenruimte, terras en tuin bovenop de parkeerplaatsen.